sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Keittiön alkaa olla valmis! JIPII!

Sain vihdoin ja viimein verhotangon kiinnitettyä ja melkein kaikki tavarat paikoilleen! Näitä kuvia katsellessa, olen taputellut itseäni selkään hyvästä työstä! ;D
Juu, olen oikeasti aika tyytyväinen että uskalsin hieman rempata...
Tuo mikron paikka täytynee miettiä uusiksi ja tarvitsen laskutilaa, eli pöydän johon voin sijoittaa kahvinkeittimen...
Pikkuveli on aikanaan koulussa tehnyt pöydän joka on seisonut meidän vintilla kohta 10 vuotta tyhjän panttina... Joten kysyin lupaa voinko ainakin väliaikaisesti lainata sitä? Ilmeisesti velipoika ei pöytää halua joten täytynee käydä vintiltä hakemassa se.  

Kuvaa hieman toisesta suunnasta... Tuo sininen kaappi oli ennen ruokapöydän vieressä. Ja ahdastahan siinä oli, nyt ruokailutilakin väljeni mukavasti kaapin siirron ansiosta. Seuraava projekti olisi ylimääräisten tavaroinen siirtäminne jonnekkin...

 Nuo yläkaapit vasemmalla on häiritseviä, mutta en purkanut niitä pois sillä tarpeelliset harvemmin käytetyt tavarat ovat siellä ja niille ei olisi muutoin paikkaa meidän huushollissa!
Tyttö järjesteli kaapin, muumit ja peltipurkit ovat sulassa sovussa ovien takana.


Myös keittiön vastapuolen seinä sai hieman käsittelyä osakseen! Tuossa ylempänä näkyy ennen ja alla jälkeen. Tapetoin ensimmäistä kertaa itse tuon pikkualueen. Tapettirullan olin ostanut joskus vuosia sitten askarteluun muutamlla eurolla! Liisteriä löytyi myös askartelukaapista! Tuonne maalatulle seinälle liimasin liisterillä muutaman irtosydämen. Lista loppuu kesken tuolla ylhäällä mutta täytynee vielä siihen etsiä sopivaa pätkää vanhoista puretuista tallessa olevista ja sitten olisikin valmista!

Äidin huomio oli liian pitkään kaapin siivouksessa ja sitten.....saikin siivota lattiaakin!

Shortsit


 Yritin ommella niitä tytölle lupaamiani yöshortseja...
Kaava löytyi suurikäsityö lehdestä 7/2013 koko noilla 34 (todella reilut sillä jopa minä sain mahdutetua nuo jalkaani).
 Ei nämäkään olleet mieleiset, vasemmalla olevassa kuvassa tyttö sitten muotoili niitä uudelleen eli niiden pitäisi olla tosi lyhyet! NO äkkiäkös nuo lyhentää tuohon mittaan! Mummo housut kuulemma!
 Myös muutamaa bodyä tuunasin uuteen uskoon! Eli alaosat pois ja resoria tilalle! Osaan laitoin myös hihan suihin resorit jolloin käyttöaika pitenee. Raidallisessa bodyssä olevat pyöreät pallot olen leikannut tuosta koiramäki bodyn alaosasta ja liimasin ne siroteliimalla kiinni  lisäksi varmistin kiinnipysymisen ompelemalla ne reunoista kiinni suoralla ompeleella!
Nämä vaatteet harmittivat seisoessaan kaapissa käyttämättöminä ja pohdin kauan tohdinko leikellä suhteellisen uusia vaatteita, mutta näin niitä tulee pidettyä eikä vain siirreltyä vaatekaapissa!
Perjantaina sain olla  kampaajana ja meikkaajana, tyttö halusi discoon kiharat ja meikin!

 Aika synkän näköistä vai? Lumisateet ja pakkanen vei kauniit lehdet puista tosi nopeasti!
Ainoita väriläiskiä ovat sammaleiset kivet joita katselimme pikkumiehen kanssa lenkin yhteydessä !

2 kommenttia:

  1. Keittiö näyttää tosi hyvältä :) Hyvä kun ryhdyit toimeen!! Ja sininen käy tosi hyvin väriksi ja Marimekot piristää :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukseni näyttää hävinneen? Luulen ettei lähi naapureista tälläista väri ilottelua löydy! ;D Tyttö just huokaili että olipa hyvä ettet ostanu sitä ruskeaa marimekon lappuliisaa... Niinpä onneks en! Nämä valkeapohjaiset käyvät minusta mukavasti "uuteen keittiöön!"

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!