tiistai 23. huhtikuuta 2013

Äidille yöpaita suloisen pehmeästä pöllö trikoosta

Aiemmassa postauksessa  tästä ihanan pehmeästä trikoosta esittelin tekemiäni Pikkumiehen pipoja. Koska kangas on todella ihana pehmeää ja ohutta päätin tehdä siitä yövaatteet/vaatteen. Ensin ajattelin perheen pienintä, mutta kuten kuvasta ja otsikosta on nähtävissä ja luettavissakin siitä sitten tulikin yöpaita minulle! Näyttää muuten kuvassa hiukan omituisen malliselle? Olisiko hieman tullut laitettua esille huonosti...
Tähän yöpaitaan ei kaavoja tullut käytettyä vaan laitoin kankaan päälle vanhan tunikan ja leikkasin riskillä kankaan! Hihoja hieman lyhensin, kangas ei olsi riittänyt leveydestään muutoin.
Tätä mietin hetken, kumpi on parempi pöllöjen seurana? Päädyin tuohon vaalean punaruskeaan resoriin, jota ei ole tullut käytettyä monessakaan ompeluksessa. Pidän kyllä väristä, mutta jostain syystä sitä ei vaan osaa oikein laittaa mihinkään, paitsi tietty nyt. Minusta tuo resori valinta oli hyvä ja antaa ilmettä yöppäriin.
Tässä yöppärin yläosa, näyttää hyvälle ;> Ja tuntuu hyvälle tekisi mieli jättää päälle!
Tämä olisi kyllä ihan kiva kangas myös T-paidassa, mekossaja vaikka missä!  Hmm, täytyneen tilata sitä lisää  kun seuraavan kerran on tarvetta kankaille, niin mikäli kyseistä vielä myynnissä silloin!

Kevät töitä

 

 Syksyllä jäi lehdet lakaisematta ja eilen tuli lakaistua pitkin päivää niitä. Olihan ihana ilma, täällä ainakin aurinko paistoi täydeltä terältä ja oli lämmintä!
Myös tämä syksyllä lattian alta kaivettu purukasa pienentyi eilen 7 kottikärry kuorman verran... Syksyllä ei ollut aikaa sitä siirtää kokonaan... Mutta kelien salliessa ja kasan sulaessa olen ajatellut että muutama kuorma päivässä ja kasa on poissa!  Taustalla myös rakennusjätteitä ja kukkapurkkeja jotka tarkoitus viedä pois... Kun saan nuo hommat tehtyä voisi sitten alkaa tekemään sitä kukkapenkkiä, jota olen pitkään haaveillut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!