maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pöllö villasukkia lisää


Pöllö villasukat nappisilmin
Elikäs pöllö hullutus näkyy jatkuvan,  edelliset pöllöt kirjoneuletta nämä on neulottu kärjestä aloittaen... En ole koskaan aikaisemmin kokeillut tekniikkaa! Enkä ymmärtänyt ohjeen alkua joten tein sitten ihan omanlaisen aloituksen sukkaan. Eikä sukan kärjestä taida eroa huomata. Ohje sukkiin on Hillankukan blogista. Pöllöjen silmät ovat eriparia ja hiukan eri kokoiset kun en löytänyt 4 samankokoista nappia..
 Näissä violeteissa sävelsin sen verran vielä että neuloin joustinneuletta tuohon sukan päälle, ettei olisi aivan niin leveän näköinen ja pysyisi paremmin jalassa. Jos vielä näitä sukkia neulon teen tuonne sukan varsiosaan pöllön taakse tuota joustin neulosta, pysyy sitten vielä paremmin jalassa.

Pöllö villasukkat

Nämä keltaiset sukat ovat 2-v koko.
 Nämä vaalean violetit n.7.v koko.
 Sukat koe käytössä.

Ja niin kuin huomaa taitaa olla melko sopiva meidän 1v lle!

Olen todella hidas neuloja ja näitä sukkia neuloin varmaan pariviikkoa, kierroksen  silloin tällöin.


Maatuska villasukka

 

maatuska villasukka

Tässä kolmas projekti Maatuska villasukka, siis meinasin tehdö sukat mutta hmm, ei taida kuvasta näkyä kuinka surkeasti maatuska ponkottaa tuossa osa vetää kauhealla kuprulla ja sittten muutenkin tuli laskentavirheitä kuviota toteuttaessa, joita en huomannut ennen kun maatuska oli valmis... Tähän ei  höyrytys taitaisi auttaa! 
Ohje on alun perin Taimitarhan blogista. maatuska kuvio oli alun perin tarkoitettu lapasiin. Olen sitten miettinyt pitäisikö yrittää toteuttaa lapasina, olisivat kauniit, jos vain onnistuisi.
Tuolle sukalle on tulossa pari ilman maatuskaa, ihan perus raitaneule varrella. Koko n. 36, eli tytölle sopivat.


Tähti collegehuppari ja housut

Toteutin vision joka pitkään pyörinyt mielessä... koko tällä puvulla on 92 cm ja tehty samoilla kaavoilla kuin pörrötakki ja maastohousut. Toteutin nuo housut ensin ja sitten tuli mieleen että kokeillaan vielä sitä vetoketjun ompelua ja yritetään ommella huppari. Hieman paremmin onnistuin ompelemaan nyt tuon vetskan olisi vaan saanut olla reilusti pidempi, jäi ylä ja alareunasta hiukka lyhkäseksi.
Tämä takki koottu osittain kakaan jämistä eli tuo punainen hupun sisäpuolen kangas ja punainen tähti colitsi. Taskut on ommeltu tuohon päälle ja trikoo kulki ompelikoneen jalan alla ja se näkyy hiukka rumasti kuvassa tuollaisena vaaleana, Eli kangaas sisälsi elastaania reilusti ja olisi varmaan kannatanut laittaa kiinni silitettävää tukikangasta.
Punainen tähti college on Savon palasta, musta tähti elastaanitrikoo on Napista ja nauhasta poistokorista ja tuo raidallinen kangas on kirppikseltä ostetusta trikoopala pussista. Hupun punainen kangas myös Savon palasta. Resorit kirppikseltä ja vetska on myös kirppikseltä. Pikkumies ilmeisesti ihastuksissaan, kävi pyörimässä takin ja housujen päällä ja ilmeisesti olisi halunnut vaatteet päälle. :>

Ulkoilua pääsiäisenäUlkoilu alkaa päälle pukemalla vai mitä?
Pikkumies oppi laittamaan hatun päähän ;>! Oli hauskaa, tätä kokeiltiin monta kertaa!!!!

 Kun päästiin ulos oli keli mitä mainioin! Aurinko lämmitti mukavasti!
 Mitähän tässä oli tapahtunut?
 Osmankäämällä sulkasato? No oikeasti taitaa siemenet olla valmiita...
 Määränpäässä kunnon mäessä! Pikkumies koisasi vaunuissa!
Ehkä tämä kuva kulma kertoo mäen koosta paremmin? Tyttö teki mäen päälle patsaan.

Tytön löytö!

Lupiini akvarelliväreillä
Etsittiin hänelle sopivaa paperia johon voisi tehdä kuviskisaan työn ja hän löysi äidin vesiväri maalauksen.... Tästä jopa tunnistaa kukan,  lupiini. Maalasin tämän muutama vuosi sitten, muistaakseni korttiaskartelua ajatellen. Suurin osa maalaamistani kukista ja nalleista on leikattu korteiksi.

2 kommenttia:

  1. Tuo tähti-asu on ihana huippu!! Tähti-pakkomielteisenä ihan ahistaa :D Ihana lupiini,en muistanut,että ossaat maalata(kin) :)

    VastaaPoista
  2. Nuo vetoketjut vaan tökkii, tuo ei ihan niin paha ole ja harmittaakin kun ei ollut tarpeeksi pitkä. No maalaus taitaa olla niin ja näin... eipä tuohon ole aikaa, eikä pitkään aikaan ole edes huvittanut... siihen kun tarvitsee jonkinlaisen inspiraation. samoin kuin korujen teko inspis ollut hukassa jo suhteellisen pitkään...

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!