lauantai 6. huhtikuuta 2013

Palomies T-paidan kaulus onnistui! Jipii!!!

Lillestoffin palomies trikoo
 Minulla oli tarkoitus tehdä tulevaan kesään T-paita ja shortsit pikkumiehelle... Mutta homma lähti hiukan lapasesta. Ensinnäkin ajattelin etten viitsi vaihtaa lankoja molempiin koneisiin ja ajattelin katsella punaista ja ruskeaa kangasta langan mukaan ;> Laiska taidan olla! Tuo palomies kangas on Sampsukasta...

 T-paitaan ei taakse riittänyt tuota samaa kangasta joten kangasvarastoja jouduin kaivelemaan ja sovittelemaan usempaan kankaaseen kaavaa. Onneksi punaista trikoota oli jäänyt juuri ja juuri paidan selkä osaan tarvittava määrä jostakin aiemmasta ompeluksesta.
Tässä esittelen paidan kauluksen! Johon olen tosi tyytyväinen ja taisin nyt hoksata idean jolla saan siistin myös resorisesta kaitaleesta.
 T-paidan kauluksen tein trikoosta jossa käytin samaa tekniikkaa kuin ylemmässä resorikauluksessa.

 Lähikuva kankaasta, tämä on ihanan värikästä!
 Tässä shortsi setti! Nuo housut tein 86cm swetarihousujen  kaavalla joita lyhensin reilusti. Kaava siis Ottobre 1/2013 Tiikeri swetarihousut. T-paidat myös saman lehden On the road T-paidan kaavalla. Peruspaita siis, T-paitaan vain lyhensin hihat. 
 Shortsit käytössä ja kokeilussa. Barbababa tutkimuksen kohteena.

.
Nämä olivatkin sitten sitä ylimääräistä... sampsukan peikko joustofrotee kankaasta t-paita ja housut Kangastukun ruskeasta joustofroteesta resorien asemasta lahkeissa peikkokankaan loppua...Nämä on samalla kaavalla kuin ylemmät ompelukset.

Lilja? ja ruusuja..


Sain kukkasia, muitakin kuin nämä mutta nämä kuvat onnistuivat. Ihania ruusuja, tuossa ylemmässä kuvassa nupullaan ja nyt sitten auenneina ja nämä tuoksuvat hyvälle! Iloista viikonloppua myös muille.

6 kommenttia:

  1. Hienoja vaatteita! Mulla vielä paljon opeteltavaa tuon paidan kauluksen kanssa,mutta nyt pukkaa vaan pipoja,en voikaan lopettaa :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :>! Pipoja ei voi koskaan olla liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla enää Etanarallia?

      Poista
    2. Etanaralli on loppu muistaakseni, ei varmaan 10cm isompaa palasta jäänyt tein niitä hattuja siitä lopusta. Mitä aijoit tehdä?

      Poista
  3. Imppu Ida ois halunnut samanlaisen pipon kuin Reiskalla! En tiedä oisko käyttänyt..siinähän ois sulle vinkkiä lahjakseen,joku trikoo-pipo etana-applikaatiolla? :)

    VastaaPoista
  4. Jaa kiitti vinkistä, minkä kokonen olis hyvä? väri?

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!