keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Aarteita

Eilisessä sahajauho mylläkässä löytyi myös "aarteita." Kaksi vanhaa tupakka askia ja tulitikkurasioita sekä osuusmeijärin lomake, johon on täytynyt kirjoittaa lyijykynää käyttäen kuinka monta litraa maitoa  ja montako kiloa kermaa on lähettänyt meijeriin. Samassa lomakkeessa on näkynyt meijerin palauttama kuorittu maito/piimä määrä. Lomakkeella on lisäksi voinut tilata voita tai tahko/leipäjuustoa. Hyvin oli paperi säilynyt rypistymistä ja pölyä lukuunottamatta. Lomakkeesta ei tullut otettua kuvaa valitettavasti.

Ihmettelin että mitä kaikkea on sahajauhon sekaan laitettu mm, tiilenpaloja, lasia, erilaisia papereita, ilmeisesti pakkauspahvia/paperia. Kummallisin esine oli ehdottomasti separaattorin osa, tai ainakin sen kerrottiin olevan sellainen. Liekö vahingossa joutunut vai miten?

Käsitöitä en tänään kerennyt tekemään lukuun ottamatta aikaisempaan tekemääni bodyn kaavan muokkausta, piirsin siihen uuden alaosan, jos ei niin monesta osasta tarvitsisi ommella. Bodyn toimivuudesta en tiedä mutta, kunhan käyttäjä kasvaa hieman pääsee testiin!

2 kommenttia:

  1. Huikeita aarteita löytynyt :) Täällä samanlainen työmies paketti..

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit !!