lauantai 6. lokakuuta 2012

Pikkupoikien vaatteet synkeitä?


Ihmettelen miksi pikkupoikien vaatteet ovat niin synkeitä, siis kaupassa -en ole oikein tyytyväinen valikoimiin ja kirppikseltäkään ei aina löydy sopivaa. Joten ompelemalla saa väriä vaatteisiin tai siis niitä värejä joita kaipaan. Pikkutytöille kaupoista ja kirppareilta löytyy kyllä kaikkea ihanaa, nättejä kuoseja ja värejä.

Mutta... viimeistelin aamulla autopuvun-, ja etanarallihousut laittamalla niihin kuminauhat koot housuissa 74 cm ja 80 cm. Molemmissa housuissa lahkeensuu resorit ovat pitkät joten housujen käyttöaika pitenee hiukan. Tuo autokangas on muuten paikallisesta eurokankaasta. Poikien kankaita siellä mielestäni ollut aika huonosti tarjolla, joten heti kun näin tämän päätin siitä ainakin housut tehdä.

 Luulin että saisin tuosta autovelourista kahdet housut, mutta kangas ei riittänytkään, joten päätin tehdä paidan, kun tuota keltaista kangasta löytyi. Paidan kauluksesta näkyy rumasti mustalla langalla ommeltu sauma, päällepäin sitä ei kuitenkaan huomaa, onneksi! Paidan helmaan kokeilin hunajakenno ommelta, mutta en taida enää sillä ommella ainakaan tuollaista joustavaa kangasta, helmasta tuli hieman aaltoileva, toisaalta olisi voinut laittaa siihen resorin, ehkä olisi ollut parempi niin. Resorin sävy ei myöskään samaa kuin hihojen velour ja se hiukan harmittaa.

Muutoin aamupäivä kuluikin siivouksen ja järjestelyn merkeissä. Pikkumies nukkui 3 tunnin aamupäivä unet joten sainkin tehdä asioita kaikessa rauhassa.
Mietin että näyttääköhän nämä housut ihan pitkille kalsareille? Toivottavasti ei!



Tässä kuvassa näkyy outo valoilmiö, sadetta ja pilvistä ollut niin että täytyi ottaa ihan kuva.
 Kävin lasten kanssa lenkillä, ja matkanvarrelta löytyi aika paljon kukkia...mm.
- Hiirenvirna
- Päivänkakkara
- Niittyleinikki
- Siankärsämö
- Puna-apila
- Alsikeapilaa
- Kannusruoho
- Lupiini
- Harakan- ja Kissankelloja
- Ahdekaunokkeja
- Mesiangervo
- Voikukka
- Metsäkurjenpolvi
 ja muutamia muita kukkia, kuvasta ja kukkien määrästä voisi päätellä että on kesä.... Tyttöni toi kukat sisälle ja teki niistä kaksi pikkukimppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!