lauantai 13. lokakuuta 2012

Hattumania ja narsisseja!

Lupasin pojalle että teen hänelle uuden hatun, koska ei tykännyt ruttupiposta, jonka tein viime viikolla.  (piposta ei kuvaa täällä) Pipo kuullemma liian pitkä ja häiritsee jalkapallon pelaamista. No tänään sain tehtyä pipon joka ei ole ainakaan niin pitkä, kuin edellinen. :> Pipo mustasta trikoosta ( kirppari löytökangas) ja vuori vanhasta Vilan trikoo kesämekosta, niin kuin tuo aplikointikin. Aplikointi on pojan pelinumero, jonka hän halusi pipoon ehdottomasti. Värit eivät kylläkään vastaa seuran värejä jossa pelaa, mutta toivon että tämä kelpaa!

Edessä olevan pipon tein Eurokankaan vihreästä apinatrikoosta ja vuori on ruskeaa fleeceä.
Poika ei kuulemma apinahattua huoli ja tyttö sanoi samaa, pikkumies on aivan liian pikkuinen käyttämään tätä. Joten täytyy miettiä mitä hatulle teen, vai laittaisinko omaan päähän talvella! Huomasin myös että aika hassusta kuvakulmasta tuli  kuva näpättyä, vihreän pipon vuori rumasti näkyvissä... Pipot muuten mahtuvat n. 56 cm päähän. Tytölle täytyy pipo vielä tehdä ja siihen ei taida mieluista kangasta kotoa löytyä, joten kangaskaupassa täytynee vierailla piakkoin. Mikäpä sen mieluisampaa äidille!!!

Oikeassa kulmassa on Marimekon satumetsäkankaasta tehty lippis, malliksi ei valittettavasti suostunut kukaan, joten otin lippiksestä kuvan sängyllä. Lippiksen malli ei valitettavasti oikein näy siitä.
Kangas on Marimekon palakorista ja hatulle tuli hintaa n. 4e. Kangasta jäi pienet suikaleet vielä, niistä voisi saada kassiin raidat tai koristeet tms.
Lippaan laitoin tueksi vanhojen farkkujen lahkeesta leikatun palan. Ohje tuohon lippikseen on tuossa Surrur tee oma marimekkosi kirjassa. Kirjan löysin kirjastosta! Lippiksen tekemiseen tarvitsi oikeasti ohjeita jotka oli kirjassa, sen verran  oudon mallinen oli leikattu kangas!









Tässä kuva maanruoputuksesta, eli "narsissipenkki "jonka sain tehtyä portaiden viereen. Aikaisemmin tässä oli kukkaruukkuja jotka olivat kivien ja tiilien päällä
Toivottavasti keväällä näkyisi  kuvan mukaisia kukkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!