maanantai 15. lokakuuta 2012

Syysretki

Eilen kävimme lasten kanssa syysretkellä lähialueen luonnonsuojelualueella, jossa hieno laavu ja luontopolku. Sieltä tuli näpättyä muutama kuva muistoksi. Makkarat paistoimme laavulla ja kiersimme pojan kanssa pikkulenkin polulla. Kumisaappaiden alla pitkospuut olivat todella liukkaat, lenkkikengissä pärjäsi ja niissä olikin parempi pito, niin pitkospuilla kuin kalliollakin.
Laavu olikin ahkerassa käytössä, sillä useampi perhe oli keksinyt saman idean näin syysloman alkamisen kunniaksi. Sääkin suosi meitä!

Pieniä syystöitä tuli myös tehtyä, toivottavasti ei ihan heti sada lunta, niin että saa ihastella näitä, täytynee lisätä vielä kuusenhavuja reunalle.


Toisaalta harmitti ottaa ruukusta näin kauniit orvokit!

Pojalle olen luvannut tehdä harjoituksiin pitkähihaisenpaidan teknisestä kankaasta/ urheiluneuloksesta. Täytynee alkaa miettiä toteutusta, sillä kankaan olen hankkinut jo jokin aika sitten. Itseasiassa samaa kangasta käytin kestovaippoja ommellessäni siellä sisäpuolella ja nyt n. ½ vuoden käytön jälkeen en ole huomannut kankaan menevän miksikään, vaikka pesuohjeessa on 40*C hienopesu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!