keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Aiempia tekeleitä ;> !

Sairastelu jatkuu, pikkumies edelleen kuumeessa ja kipeä muutenkin! Itse myös flunssassa, pään särkyä ja jäseniin kolotusta johon onneksi burana auttaa. Auton renkaat oli myös pakko vaihtaa, luvassa liukkaat kelit ja asioille on päästävä turvallisesti, yleensä kyydissä kaikkein kallisarvoisimmat asiat (lapset).
Auton renkaiden vaihto  ei aivan parhaalla tavalla onnistunut... olin unohtanut laittaa vaihteen päälle ja tietenkin autossa, kun on levyjarrut se pyörähti niin, etten saanut pultteja kiinni. Hetken aikaa pyörittelin rengasta ja levyä saamatta sitä paikalleen... Pakko oli turvautua naapuriin joka hurauttikin pihaan hetken kuluttua katsomaan tilannetta. Tietenkin juuri kun auto pyyhkäisi pihaan sain levyn ja pultinreiät kohdalleen. Naapuri neuvoi että homma olisi ollut helpompi suorittaa vaihdepäällä, levyt olisivat lukkiutuneet näin. Pultinreiät olisi saanut kohdalleen myös ruuvimeisselillä vääntäen, olisi varmaankin ollut helpoin tapa. Tähän projektiin meni aikaa 1½ h, jonka onneksi pikkumies nukkui.
Laitankin siksi aiemmin valmistuneita vaatteita tänne näytille.  Vaatteet tehty samalla kaavalla, kuin aiemmat trikoovaatteet.


Vauva trikoosta tehdyt vaatteet, kaula-aukon "nappihalkio" ensimmäinen yritys, ei kovin kaunis, mutta käyttökelpoinen .
Alla trikoopaita jonka muotoilin takin (Ottobre 4/2012) vauvakaavasta jossa huppu , jousto samettihousut Ottobre 4/2012 lököfarkkujen kaavoilla.

Pöllö colitsissa lahje ja kädentie resoreissa kääntövara ja  uudelleen vauva trikoopuku
.


Tuosta pöllö kankaasta jäi pieniä paloja ja ajattelin jossain vaiheessa tehdä hatun johon aplikoisin tuollaisen pöllökuvan kiinni, pikkumiehellä alesta ostettu välikausihaalari jossa pöllöjä joten hattuun sopisi mainiosta vihreäsävyinen pöllö...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!