maanantai 22. lokakuuta 2012

Sumua päässä ja ilmassa...Tunika vai yöpaita?



Siis sumua on molemmissa, toisesta vaan sai kuvan. n. 3h yöunilla on heikohkot lähtökohdat onnistua ompelemisen tai ylipäätään minkään asian tekemisessä. Pikkumies näet nukkui huonosti, ilmeisesti uusi flunssa tartunta ja oma olotila myös flunssainen....aamulla ennen klo 4.00 herätys eikä uni enää sen jälkeen tullut, huoh. Toisaalta hyvät sumut olisi jääneet kuvaamatta jos en olisi aikaisin noussut, sillä olen jo heti aamusta käynyt pienellä lenkillä pikkumiehen kanssa, tällä ei unen suhteen vaikeuksia nyt aamusta.


 Tein eilen illalla tämän tunikan (Ottobre 5/2012 malli 3 Timeless and Cozy) itselleni, tyttö ei kuosista tykännyt lainkaan. Minusta tämä oli hauska ja voisipa sanoa näin että kuosi piristää. Tosin jäin miettimään onko tunika yöpaidan näköinen, aikuisen päällä. Aluksi aioin jättää tuon helman rypyttämättä, mutta parempi tuli rypytettynä, antaa hieman muotoa. Pääntiekaitaleen laittaminen ei oikein onnistunut, mutta saahan tuon onneksi silittämällä piiloon, kangas vetää rumasti..
 ( Niin siis syy tähän tunikan tekoon on se, että tyttöni kysyi minulta jokin aika sitten eikö sinulla äiti ole tosiaankaan muita vaatteita? Eli on tullut kuljettua lähinnä verkkareissa ja t-paidassa joka paikassa. Vanhat vaatteet eivät vieläkään sovi suurelta osin ja muutama ylimääräinen kilo vielä jäljellä pikkumiehen odotuksesta.)



Ja niin kuin kuvista näkee täällä on ollut pakkasta yöllä ja edelleen -4  näyttää mittari. Pikkuhiljaa täytyy valmistautua talveen, vaihtaa talvirenkaat autoon ja tilkitä kellarin ikkunat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit !!